skip to Main Content

Waar zou uw onderneming zijn zonder pc’s en printers? Waar u zich ook bevindt, uw onderneming maakt gebruik van technologie. U wilt natuurlijk zekerheid hebben dat uw apparaten goed beschermd zijn tegen onverwachte gebeurtenissen. Kies daarom voor HP Care Pack Services!

Care Pack Services van HP

HP Care Pack Services biedt u wereldwijde bescherming voor uw pc’s, met inbegrip van service op reis, tracking en recovery, Accidental Damage Protection, onsite service, behoud van defecte media en exchange op de volgende werkdag of onsite exchange voor printers.

Wat zijn de voordelen?

Met een HP Care Pack Services bent u verzekerd van vele voordelen. De HP Care Pack Services…

  • …zorgt ervoor dat medewerkers productief zijn met NBD Service. U beschikt over een wereldwijd team dat één doel heeft: uw bedrijf en uw medewerkers zo snel mogelijk aan het werk te helpen.
  • …behoudt 100% controle over uw gegevens met DMR. De services van HP zijn speciaal ontworpen om uw bedrijf en uw waardevolle data te beschermen.
  • …ontvangt hetzelfde serviceniveau als uw thuisland. De HP producten bieden zekerheid, 24 uur per dag en overal ter wereld.

Met de HP Care Pack Services wordt uw bedrijfsvoering dus optimaal beschermt. Ook ontvangt u geen onverwachte kosten waardoor u zich kunt focussen op uw bedrijfsactiviteiten.

HP Care Pack Service bij Mirage

Bent u geïnteresseerd in een Care Pack Service van HP? Bij Mirage kunt u HP Care Pack Service gemakkelijk via onze webshop bestellen. Heeft u verder vragen hoe het geïntrigeerd moet worden? Onze Miragisten helpen u graag bij al uw (support) vragen.

HP Care Pack Services

Delen op

Gerelateerde berichten

Access points van Aruba

Aruba komt met nieuwe instapmodellen Instant On Ap’s

Aruba introduceert een nieuwe lijn van Instant On access points (ap’s) die aan alle wensen voldoen op het gebied van cloud applicaties en wifi.
read more

Vijf redenen waarom een back-up belangrijk is

Een back-up is altijd een goed plan. Behalve een plan B en een reservewiel is het zeker handig om een back-up te hebben van uw bedrijfsgegevens.
read more
Cyberaanvallen

Cyberaanvallen verweren? Mirage geeft tips!

Steeds vaker krijgen bedrijven te maken met cyberaanvallen van hackers. Zo meldde Nu.nl vorige maand dat hackers zijn binnengedrongen op in totaal 4.684 websites. Op deze websites kunnen ze de activiteiten van bezoekers volgen. Hoe u cybercriminelen weerhoudt van het hacken van uw gegevens? Mirage geeft tips!
read more
Windows 10

Windows 10 1903 vereist minimaal 32 GB opslagruimte

Let op! Microsoft heeft de systeemvereisten van Windows 10 versie 1903 verhoogd. Vanaf de mei 2019-update is er minimaal 32 GB opslagruimte nodig, in plaats van de 16 GB (32-bit) en 20 GB (64-bit) die voorheen benodigd waren.
read more
Back To Top