skip to Main Content

Ontvang nu een HP Carepack cadeau bij één van de geselecteerde HP ProBook laptops – 400 modellen*. Wat dacht u van de HP ProBook 430 G5 van 13,3 inch en Intel® Core™ i5-8250U met Intel® UHD Graphics 620, of de HP ProBook 450 G5 van 15,6 inch FHD IPS ontspiegeld led-backlit en één jaar garantie op de batterij?

HP ProBook laptops

De HP ProBook laptops bieden u de perfectie combinatie van performance, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. De dunne en lichte laptops zijn ideaal voor professionals die op kantoor én onderweg aan de slag willen. De HP Probooks hebben een stijlvol ontwerp, lineaire precisie, subtiele curves, optionele quad-core-prestaties en een lange batterijlevensduur voor optimaal mobiel gebruik. Onmisbaar voor de moderne gebruikers.

HP ProBook laptops bestellen!

Klinkt deze actie van HP interessant? Bestel dan via de webshop van Mirage nog uw HP ProBook en ontvang een Carepack cadeau. Meer informatie over deze actie? Neem contact op met Mirage.

*Bekijk welke HP Probooks 400 modellen gelden voor deze actie.

HP ProBook 400-serie

Delen op

Gerelateerde berichten

Vijf redenen waarom een back-up belangrijk is

Een back-up is altijd een goed plan. Behalve een plan B en een reservewiel is het zeker handig om een back-up te hebben van uw bedrijfsgegevens.
Lees meer
Cyberaanvallen

Cyberaanvallen verweren? Mirage geeft tips!

Steeds vaker krijgen bedrijven te maken met cyberaanvallen van hackers. Zo meldde Nu.nl vorige maand dat hackers zijn binnengedrongen op in totaal 4.684 websites. Op deze websites kunnen ze de activiteiten van bezoekers volgen. Hoe u cybercriminelen weerhoudt van het hacken van uw gegevens? Mirage geeft tips!
Lees meer
HP Care Pack Services

Bescherm uw apparatuur met HP Care Pack Services

Waar zou uw onderneming zijn zonder pc’s en printers? Waar u zich ook bevindt, uw onderneming maakt gebruik van technologie. U wilt natuurlijk zekerheid hebben dat uw apparaten goed beschermd zijn tegen onverwachte gebeurtenissen. Kies daarom voor HP Care Pack Services!
Lees meer
Windows 10

Windows 10 1903 vereist minimaal 32 GB opslagruimte

Let op! Microsoft heeft de systeemvereisten van Windows 10 versie 1903 verhoogd. Vanaf de mei 2019-update is er minimaal 32 GB opslagruimte nodig, in plaats van de 16 GB (32-bit) en 20 GB (64-bit) die voorheen benodigd waren.
Lees meer
Back To Top