skip to Main Content

Microsoft brengt grote update Windows 10 uit

Microsoft Brengt Grote Update Windows 10 Uit

Microsoft heeft de eerste grote update voor Windows 10 uitgebracht. Volgens het bedrijf zorgt de update voor betere prestaties en verbeterde ondersteuning voor randapparatuur zoals printers en extra (touch) schermen. Microsoft meld dit donderdag 12 november op haar blog. Er komt ook weer een grote update aan voor de Xbox One.

De Amerikaanse softwaregigant zegt dat Windows computers door de update onder andere sneller opstarten. Ook zijn de prestaties en veiligheid van de browser Edge verbeterd.

Cortana

De zoekhulp Cortana is nu ook beschikbaar in andere talen. In de landen Japan, Australië Canada en India kan me nu spraakgestuurd zoeken met Windows. Het is nog niet duidelijk wanneer Cortana naar Nederland komt.

Ook de apps en programma’s zoals Mail, Calendar, Photo’s, Store zijn verbeterd en up to date. Zelfs Solitaire, het beroemde spelletje wat ook op Windows te spelen is, is veranderd.

Zakelijk

Microsoft heeft zich bovendien gestort op de zakelijke markt. Met de nieuwe update komen Windows Update for Business en Windows Store for Business beschikbaar.

Het is voor bedrijven daarmee makkelijker om in te stellen welke apps en updates er worden geïnstalleerd op computers van de zaak.


Bron: http://www.nu.nl/internet/4163837/microsoft-brengt-eerste-grote-update-windows-10.html

Back To Top