skip to Main Content

Maakt u nog gebruik van Windows 7? Dan krijgt u vanaf volgende maand een melding te zien dat de ondersteuning van het besturingssysteem vanaf 14 januari 2020 wordt stopgezet. Er zullen dan geen beveiligingsupdates meer verschijnen.

Einde ondersteuning Windows 7

Na 10 jaar komt er een einde aan de ondersteuning van Windows 7. Dit betekent dat er geen updates meer worden gedaan en dat beveiligingslekken niet meer worden gerepareerd. Dit brengt grote veiligheidsrisico’s met zich mee.

Gedurende negen maanden, totdat de ondersteuning ophoudt, zal Microsoft hun gebruikers een reminder sturen. Windows 7 zal blijven functioneren, maar gebruikers zullen geen beroep meer kunnen doen op Microsoft bij technische problemen. Wel kunnen gebruikers voor een extra bedrag voor pc’s met Windows 7 updates blijven ontvangen tot 2023.

Overstappen naar Windows 10

Iedereen die nog gebruikmaakt van Windows 7, wordt geadviseerd om over te stappen naar Windows 10. Windows 10 wordt gezien als de vervanger van Windows 7. Dit besturingssysteem is snel, makkelijk te gebruiken en reactief. Bij aanschaf van Windows 10 krijgt u gratis ondersteuning via chat of telefoon van Microsoft professionals. Met Windows 10 is het makkelijker dan ooit om uw taken uit te voeren.

Via onze webshop kunt u het Windows 10 besturingssysteem aanschaffen.

Marktaandeel Windows 7

In 2018 draaide 43 procent van de Windows-computers nog op Windows 7. 34 procent van de Windows-computers draait al wel op Windows 10. Het gaat wereldwijd om honderden miljoenen computers die nog op Windows 7 draaien.

Advies nodig?

Heeft u vragen over het stoppen zetten van Windows 7 of heeft u vragen over het overstappen naar een ander besturingssysteem, zoals Windows 10? Onze Miragisten helpen u graag.

Windows 7 Ondersteuning Stopt

Delen op

Gerelateerde berichten

Cyberaanvallen

Cyberaanvallen verweren? Mirage geeft tips!

Steeds vaker krijgen bedrijven te maken met cyberaanvallen van hackers. Zo meldde Nu.nl vorige maand…

Lees meer
HP Care Pack Services

Bescherm uw apparatuur met HP Care Pack Services

Waar zou uw onderneming zijn zonder pc’s en printers? Waar u zich ook bevindt, uw…

Lees meer
Windows 10

Windows 10 1903 vereist minimaal 32 GB opslagruimte

Microsoft heeft de systeemvereisten van Windows 10 versie 1903 verhoogd. Vanaf de mei 2019-update is…

Lees meer
2019 SonicWall Cyber Threat Report

2019 SonicWall Cyber Threat Report

U hoort het steeds vaker. Netwerken worden aangevallen of overgenomen door cybercriminelen. Als een netwerk,…

Lees meer
Back To Top