skip to Main Content

Patrick is voor velen al lang geen onbekende meer. Als student heeft hij vorig jaar al een aantal projecten voor Mirage uitgevoerd – en als zoon van directeur Frank Bosman – mag het zeker genoemd worden dat Patrick meer is dan een gewone stagiair. In een kort interview met Patrick leren we hem beter kennen.

Wat doe jij op dit moment bij Mirage?

“Vanuit mijn opleiding Small Business doe ik een onderzoek hoe Mirage beter haar diverse kanalen kan benutten om klanten op de hoogte te stellen van nieuwe ontwikkelingen.”

Wat valt je op bij Mirage?

“Ik krijg ontzettend veel kansen om mee te denken op alle niveaus en daarmee eigenlijk de verbindende factor te zijn tussen personeel, management en directie. Daarmee kan ik mijn onderzoek goed uitvoeren en leer ik Mirage als bedrijf heel goed kennen.”

Wat doe je als je niet werkt bij Mirage?

“Dan ben ik aan het filmen op een huwelijk – want naast mijn opleiding heb ik mijn eigen videoproductiebedrijf. Ik heb mijzelf geleerd hoe ik mooie video’s maak en ik word steeds meer gevraagd om op feesten en partijen een video te maken.”

Hoe zie jij je toekomst?

Patrick lacht: “Ik kan nog niet in de toekomst kijken, maar ik zie mijzelf graag wel als ondernemer. En of dit het laten groeien van mijn videoproductie-bedrijf is of een hele andere richting – dat weet ik nu nog niet.”

Wat kan jij klanten voor tip geven als Miragist?

“Ik ben nauw betrokken bij het voorkomen van datalekken en de behorende acties vanuit de AVG. Gelukkig hebben wij hier goede firewalls en andere oplossingen voor om aanvallen zo goed mogelijk te voorkomen. Maar bedrijven moeten meer doen dan alleen een goede beveiliging van Mirage. Daar is nog veel werk aan de winkel!”

Delen op

Gerelateerde berichten

Miragist Robin: Systeembeheer ICT

Miragist Robin: Systeembeheerder ICT Services

Na zijn behaalde diploma ICT- en mediabeheer is Robin fulltime gaan werken bij Mirage. Mirage…

Lees meer

151% groei in malware aanvallen: kies een goede firewall

Wist u dat de SonicWall in het eerste kwartaal maar liefst: 7739 malware aanvallen –…

Lees meer

Veilige wachtwoorden en 5 Mirage maatregelen

Graag willen wij u voorzien van een veilige IT-omgeving. Steeds meer kwaadwillende voeren online aanvallen…

Lees meer

 Wat zijn de ICT-trends voor 2018?

Nu 2018 al een maand bezig is, wordt het hoog tijd om vooruit te kijken naar welke trends dit mooie jaar ons gaat brengen. Verschillende onderzoeksbureaus hebben zich er aan gewaagd, en we zijn dan ook erg benieuwd of dit uit gaat komen dit jaar. Welke zijn belangrijk?
Lees meer
Back To Top