skip to Main Content

Vanaf januari 2020 wordt Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2 niet langer meer ondersteund. Dit betekent dat u nog één jaar heeft om over te stappen op Windows Server 2016 op een HPE Gen10 Server!

Overstappen op Windows Server 2016

Waarom u moet overstappen van Windows Server 2008 naar Windows Server 2016 op HPE ProLiant Gen10 Servers? Wij geven u drie belangrijke redenen:

  • Reden 1: U loopt risico om ten prooi te vallen aan cybercrime indien u niet overstapt. Windows Server 2016 op HPE ProLiant Gen10 Servers beschermt u tegen deze cyberaanvallen en minimaliseert het risico.
  • Reden 2: HPE Gen10 Servers met Windows Server 2016 verbetert de IT-efficiëntie. Bij Windows Server 2008 legacy-systemen ontbreekt het aan kracht en flexibiliteit om aan de huidige IT-eisen te voldoen. HPE Gen10 Servers met Windows Server 2016 stelt u in staat om meer te doen met minder.
  • Reden 3: Met de Windows Server 2016 bent u klaar voor de Cloud! Of u nu naar de Cloud migreert of dat in de toekomst van plan is, Windows Server 2016 en HPE Gen10 Servers bieden het beste van beide wereld om zonder vertraging te profiteren van Cloud services.

Wilt u meer weten over de afloop van Windows Server 2008 of het overstappen op Windows Server 2016 op een HPE Gen10 Server? Neem dan contact met ons op!

LET OP! Indien u niet besluit om vóór 14 januari 2020 over te stappen op Windows Server 2016 op een HPE Gen10 Server, dan is de kans groot dat u beveiligingsrisico’s oploopt. Dus waar wacht u nog op? Stap nu gelijk over!

Windows Server 2008

Delen op

Gerelateerde berichten

Access points van Aruba

Aruba komt met nieuwe instapmodellen Instant On Ap’s

Aruba introduceert een nieuwe lijn van Instant On access points (ap’s) die aan alle wensen voldoen op het gebied van cloud applicaties en wifi.
read more

Vijf redenen waarom een back-up belangrijk is

Een back-up is altijd een goed plan. Behalve een plan B en een reservewiel is het zeker handig om een back-up te hebben van uw bedrijfsgegevens.
read more
Cyberaanvallen

Cyberaanvallen verweren? Mirage geeft tips!

Steeds vaker krijgen bedrijven te maken met cyberaanvallen van hackers. Zo meldde Nu.nl vorige maand dat hackers zijn binnengedrongen op in totaal 4.684 websites. Op deze websites kunnen ze de activiteiten van bezoekers volgen. Hoe u cybercriminelen weerhoudt van het hacken van uw gegevens? Mirage geeft tips!
read more
HP Care Pack Services

Bescherm uw apparatuur met HP Care Pack Services

Waar zou uw onderneming zijn zonder pc’s en printers? Waar u zich ook bevindt, uw onderneming maakt gebruik van technologie. U wilt natuurlijk zekerheid hebben dat uw apparaten goed beschermd zijn tegen onverwachte gebeurtenissen. Kies daarom voor HP Care Pack Services!
read more
Back To Top